Våra fastigheter

Företagsparken är en kommersiell blandstad där mindre industrier och verkstadsföretag samsas med moderna kontor.

Vi arbetar ständigt för att utveckla vårt område

Vi har alltid nya projekt på gång och kan erbjuda allt från mindre kontors- och lagerlokaler till total nybyggnation. Vår flexibilitet är stor och vi anpassar våra lokaler för att de skall fylla ditt företags behov.

KONTOR

Moderna kontorsfastigheter

Vi strävar alltid mot att möta våra hyresgästers önskemål i utformning av kontor-. lager- och industrilokaler, vare sig det gäller trettio kvadratmeter affär eller ett skräddarsytt kontorskomplex.

LAGER/LOGISTIK/VERKSTAD

Lager, logistik & verkstadslokaler

Vi erbjuder ett brett utbud av verksamhetslokaler, att kombinera kontor med verkstad eller logistikhub möjliggör för bredare verksamheter.

SKOLA

Stolta hyresvärdar för Fridaskolan i Göteborg

Fridaskolan bedriver skolverksamhet i årskurser från förskola till nionde klass. Skolan uppfördes 2014, den öppna planlösningen och stora glaspartier är signifikant för arkitekturen.

IDROTT

Idrottsverksamheten är en stor del av vår företagspark

I området finns en 18-håls golfbana, paddel-, squash- och tennisbanor, badminton, pingis, innebandy, gym och en uppsjö av träningspass med eller utan PT. Eller varför inte varva ner med ett rogivande yogapass efter arbetsdagen.

GOLFBANA

Vi driver och förvaltar 60 hektar mark golfbana

Utöver hur våra spelare upplever banan och spelet, likväl det stora utbudet kring klubbhuset, så har golfanläggningen en fantastisk logistik. Det dröjer nämligen inte länge innan du märker att allt ligger nära.

HOTELL

Företagsparkens hjärta är hotellet Sankt Jörgen Park Resort

Mitt i området ligger vår pärla Sankt Jörgen Park Resort med vår prisade spaavdelning.

Tveka inte på att kontakta oss!