Kontor

I området har vi en salig blandning företag och de enskilda behoven är olika från företag till företag. Vår förmåga att anpassa lokalen utefter önskemål gör att vi kan hjälpa våra hyresgäster att växa.

Nyrenoverade supermoderna kontorslokaler

Inget projekt är för litet eller för stort, vare sig det gäller en renovering av en äldre lokal eller bygga ett nytt hus är vår ambition att alltid bjuda lokaler att trivas i.

Lediga kontorslokaler just nu

LAGER/LOGISTIK/VERKSTAD

Lager, logistik & verkstadslokaler

Vi erbjuder ett brett utbud av verksamhetslokaler, att kombinera kontor med verkstad eller logistikhub möjliggör för bredare verksamheter.

SKOLA

Stolta hyresvärdar för Fridaskolan i Göteborg

Fridaskolan bedriver skolverksamhet i årskurser från förskola till nionde klass. Skolan uppfördes 2014, den öppna planlösningen och stora glaspartier är signifikant för arkitekturen.

IDROTT

Idrottsverksamheten – en stor del av vår företagspark

I området finns en 18-håls golfbana, paddel-, squash- och tennisbanor, badminton, pingis, innebandy, gym och en uppsjö av träningspass med eller utan PT. Eller varför inte varva ner med ett rogivande yogapass efter arbetsdagen.

GOLFBANA

Vi driver och förvaltar 60 hektar mark golfbana

Utöver hur våra spelare upplever banan och spelet, likväl det stora utbudet kring klubbhuset, så har golfanläggningen en fantastisk logistik. Det dröjer nämligen inte länge innan du märker att allt ligger nära.

HOTELL

Företagsparkens hjärta är hotellet Sankt Jörgen Park Resort

Mitt i området ligger vår pärla Sankt Jörgen Park Resort med vår prisade spaavdelning.